Grundet messe i udlandet bliver alle ordre bestilt i uge 13først sendt/leveret i uge 14

FRI FRAGT VED KØB FOR OVER 499 DKK

Vi tilbyder også gratis levering i Fredericia by hver torsdag eller mulighed for afhentning i værkstedet

Tilbage til webshop
Intet billede

Sæbebar (til hånd- og kropsvask) - Rose, Rosmarin og Romersk kamille

Uemballeret

40,00 kr.

Vores nyeste sæbe er denne lyserøde skønhed med duft fra rose, rosmarin og romersk kamille. Den er vegansk og velegnet til skånsom hånd- og kropsvask. Den plejende blanding af fedtstoffer fra økologisk rapskimolie fra Lehnsgaard på Bornholm og økologisk kokosolie giver fugt og virker beskyttende. Sæben er håndlavet på gode koldpressede olier.

Sæberne ligger til tørre i seks uger, før de bliver sendt videre til dig som forbruger. Tørringsperioden bidrager til et minimum af vand i sæben. Resultatet er et rent og naturligt produkt med et højt indhold af gode, plejende olier.

Fast sæbe er en god mulighed for, at undgå konservering samt unødig plastemballage og den fås derfor i en papæske eller uemballeret. Papæskerne er produceret i Danmark, CO2-neutrale og 100 % bionedbrydelige. Alle vores sæber og shampoobarer er håndlavet og håndskåret hvorved form og udseende kan variere en smule. 

ca. 100 g/ Sodium Cocoate (forsæbet kokosolie)*, Sodium Rapeseedate (forsæbet rapskimolie)*, Aqua, Glycerin*, Cocos Nucifera Oil (kokosolie)*, Brassica Campestris Seed Oil (rapskimolie)*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil* Anthemis Nobilis Flower Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Montmorillonite, Geraniol**, Citronellol**, Limonene**, Linalool**

*økologisk **naturligt forekommende i æteriske olier

  • Vegansk
  • 100% økologisk
  • 100% råvarer af naturlig oprindelse
Antal
1
Tilføj til kurv