Om Amalie Rosalie

Et liv med hudpleje

Amalie Rosalie er generationers passion for at gøre gode hudplejeprodukter tilgængelige for alle.


Fra barnsben var jeg, Amalie Rosalie, vidne til, at mine forældre fra vores hjem i Sønderjylland eksperimenterede, udviklede og fremstillede egne cremer, sæber og salver i køkkenet. Det blev til en lille familievirksomhed med min mor i spidsen, hvor håndværk og kvalitet var i højsæde.

Min interesse spirede, som årene gik, og indsigten i at fremstille gode hudplejeprodukter voksede. I 2017 besluttede jeg selv, at føre lidenskaben videre med en virksomhed i eget navn. I dag sender jeg håndlavede hudplejeprodukter ud til private og forhandlere fra mit værksted i Brabrand ved Aarhus. Jeg er meget optaget af økologi og prioriterer lokale, danske råvarer i mine produkter, da jeg altid søger den mest bæredygtige løsning. 

Mine produkter er lavet med en kærlighed til håndværket og råvarerne, som det er vigtigt for mig, at du, som kunde, kan mærke. Hudpleje er ikke bare mit arbejde - det er en livsstil, som hele min familie og mange andre bidrager til. Det er en historien der gentager sig om en pige, der voksede op med hænderne i hudpleje og nu giver det videre til sit eget barn…

 

 

 

Kvalitet og enkelthed

Mit ønske er, at bidrage til, at du med god samvittighed kan smøre dig og dine ind i hudpleje fremstillet i Danmark med udgangspunkt i naturlige, økologiske og/eller lokale råvarer. Enkelthed er et nøgleord, fordi jeg mener, at alle skal have adgang til et simpelt og naturligt valg. 

Jeg fokuserer ikke på hvad mine produkter ikke indeholder. Tværtimod vil jeg hellere bruge tid på at fortælle dig hvad de FAKTISK indeholder, så du ved, hvad du bruger på din krop. Mine produkter er lavet af nøje udvalgte kvalitetsråvarer, der bidrager til, at sikre og opretholde din hud sundhed. 

Produkterne er håndlavede. Det betyder, at jeg håndterer og blander alle råvarer selv - indimellem med hjælp fra familien. På den måde ved jeg, at processen foregår efter krav og standarder jeg dikterer, så resultatet bliver et ærligt og gennemsigtigt produkt lavet efter naturens forskrifter.

 

 

 

Økologi og bæredygtighed

Jeg bekender mig til bæredygtighed fra indkøb til produkt og emballage. 100% økologi er et mål, jeg arbejder henimod, men da flere råvarer endnu skal importeres fra fjerne dele af kloden, vender jeg mig i lige så høj grad mod gode lokale alternativer, når det er muligt.

Dermed ikke sagt, at jeg fornægter brugen af udenlandske råvarer. Det handler om at tage fornuftige valg og finde en balance, så kvaliteten altid er i top. Med et velbalanceret fokus har jeg dermed dig og naturen i centrum og kan sige, at Amalie Rosalie skaber hudplejeprodukter, der både tager hensyn til mennesket og den jord, de er skabt af.