Om Amalie Rosalie


Amalie Rosalie Portraits 01.jpg

Et liv med hudpleje

Amalie Rosalie er generationers passion for at gøre gode hudplejeprodukter tilgængelige for alle.


Fra barnsben var jeg, Amalie Rosalie, vidne til, at mine forældre fra vores hjem i Sønderjylland eksperimenterede, udviklede og fremstillede egne cremer, sæber og salver i køkkenet. Det blev til en lille familievirksomhed med min mor i spidsen, hvor håndværk og kvalitet var i højsæde.

Min interesse spirede, som årene gik, og indsigten i at fremstille gode hudplejeprodukter voksede.
I 2017 besluttede jeg selv, at føre lidenskaben videre med en virksomhed i eget navn. Fokuset skulle være på økologi, bæredygtighed og naturen - noget jeg også prioriterer i min hverdag - i tæt samspil med forbrugerens ønsker og behov.

Mine produkter er lavet med en kærlighed til håndværket og råvarene, som det er vigtigt for mig, at mine kunder kan mærke. Hudpleje er ikke bare mit arbejde - det er en livsstil, som hele min familie bidrager til. Det er en historien der gentager sig om en pige, der voksede op med hænderne i hudpleje og nu giver det videre til sit eget barn…


amalierosalie_creme_web03.jpg

Økologi og bæredygtighed

Vi bekender os til bæredygtighed fra indkøb til produkt og emballage. 100 % økologi er et mål, vi arbejder henimod, men da flere råvarer endnu skal importeres fra fjerne dele af kloden, vender vi os i lige så høj grad mod gode lokale alternativer, når det er muligt.

For os giver det ikke mening udelukkende at prioritere økologien, hvis en råvare af tilsvarende kvalitet allerede findes i Danmark. Vi skal have fornuften med i tanke og handling for at nå den optimale balance mellem hensynet til natur og økologi.
Det er bæredygtighed for os. Med et velbalanceret fokus har vi dermed dig og naturen i centrum.
Amalie Rosalie skaber hudplejeprodukter, der både tager hensyn til mennesket og den jord, de er skabt af.
 

amalierosalie_image_web05.jpg

Kvalitet og enkelthed

Vores mission er, at bidrage til at udbrede en kultur, hvor du som forbruger stiller krav til dine hudplejeprodukter. Hudpleje handler nemlig om dig - din huds velbefindende.

Derfor er produkter fra Amalie Rosalie lavet af nøje udvalgte kvalitetsråvarer med ét for øje: at sikre og opretholde hudens sundhed.
Enkelthed er et nøgleord, fordi vi mener, at alle skal have adgang til et simpelt og naturligt valg uden parabener og hormonforstyrrende stoffer.

Vores produkter er håndlavede. Det betyder, at vi håndterer og blander alle råvarer selv. På den måde ved vi, at processen foregår efter vores krav og standarder, så resultatet bliver et ærligt og gennemsigtigt produkt lavet efter naturens forskrifter.

amalierosalie_creme_web06.jpg

Et tilvalg af naturen

Med hudpleje fra Amalie Rosalie vælger du naturen til. Vores produkter består udelukkende af det, som huden behøver for at være i balance. For os er det afgørende, at du ved, hvad du smører på krop og ansigt, og at du nemt kan undgå parabener og hormonforstyrrende stoffer. 99 % af råvarerne, vi anvender, tager udgangspunkt i naturen og er så vidt muligt økologiske. Den sidste procent svarer til den minimale mængde konservering, som også hudpleje med nordisk miljømærkning indeholder. 

 

med koldpresset rapskimsolie bevares de naturlige vitaminer og antioxidanter i olien.

— økologisk rapskimsolie

 

Hos Amalie Rosalie tror vi på kvalitet, enkelthed og bæredygtighed