Basishudpleje

IMG_1176.JPG
IMG_2854.JPG
IMG_1176.JPG
IMG_2854.JPG

Basishudpleje

700.00

I oktober og november holder vi kurser, der både lærer dig en masse om at lave hudpleje, så du for fremtiden selv er i stand til, at lave din hudpleje.

Der vil være mulighed for, at kaste sig ud i mange forskellige kurser. Uanset om du er allergiker, veganer, zero waster eller noget helt fjerde, er der plads til dig på vores kurser. Har du særlige ønsker eller behov finder vi en løsning, der passer dig.

Quantity:
Add To Cart

mandag d. 4. november 2019, 17:00-20:00, pris 700 - studerende 600,- (brug rabatkoden “studiehudpleje”)

På dette kursus får du rigtig meget for pengene. Vi vil lave læbepomader, body butter og en scrub til kroppen af gode økologiske olier og råvarer. Vi kommer til at snakke lidt om teorien bag hvert af de tre produkter, så du bliver i stand til, at arbejde videre og eksperimentere med opskriften derhjemme. Det bliver en hyggelig aften, hvor I hver især får praktisk erfaring med håndværket bag hudplejefremstilling. Der vil være kaffe, te, lidt snacks og højt humør, så alt i alt bare skønne tre timer, hvor vi lærer en masse om hudpleje.

Du får:

5 læbepomader á 5 ml eller 2 læbepomader á 15 ml i alubøtte (værdi 150,-)

1 body butter á 350 ml (værdi 249,-)

1 kropsscrub á 350 ml (værdi 199,-)

Har du spørgsmål eller specielle ønsker, så send os en mail.

Kursussted:

Sejrøgade 1

8000 Aarhus C

Efter din bestilling vil du modtage en e-mail med nærmere information. Det er derfor vigtigt, at du oplyser din e-mail ved bestilling. Kurset bliver oprettet ved minimum tre deltagere. Du vil senest 7 dage i forvejen få besked om, hvorvidt kurset bliver afholdt eller ej - skulle vi være nødsaget til at aflyse på på grund af for få tilmeldinger får du selvfølgelig pengene retur. Det er muligt, at afmelde et kursus op til 7 dage før afholdelsen uden beregningen. Er der under 7 dage til kursusafholdelsen, vil halvdelen af beløbet blive tilbagebetalt.