Barselskursus - hudpleje til de små

IMG_2854.JPG
IMG_2854.JPG
sold out

Barselskursus - hudpleje til de små

700.00

I oktober og november holder vi kurser, der både lærer dig en masse om at lave hudpleje, så du for fremtiden selv er i stand til, at lave din hudpleje.

Der vil være mulighed for, at kaste sig ud i mange forskellige kurser. Uanset om du er allergiker, veganer, zero waster eller noget helt fjerde, er der plads til dig på vores kurser. Har du særlige ønsker eller behov finder vi en løsning, der passer dig.

Add To Cart

tirsdag d. 29. oktober 2019, 11:00-14:00, pris 700 - studerende 600,- (brug rabatkoden “studiebarsel”)

Barselskurset er tiltænkt den vordende mor, far, bedsteforældre eller andre der er interesseret i økologisk hudpleje til de små. Vi kommer til lave en salve, der er velegnet til både rød numse og som frostsikring af kinder til de helt små. Derudover vil vi lave en body butter, der kan bruges af hele familien, og sidst men ikke mindst kaster vi os ud i en massageolie, som ligeledes vil kunne bruges af alle i familien. Vi snakker en lille smule teori, så du forhåbentlig vil kunne gå hjem og eksperimentere og udvikle på den opskrift I får udleveret. Det bliver 3 hyggelige timer i fornøjeligt selskab. Jeg sørger for te, kaffe og lidt snacks - grin og snak er vi fælles om.

Du får:

1 babysalve á 60 ml (værdi 129,-)

1 body butter á 350 ml (værdi 249,-)

1 massageolie á 100 ml (værdi 149,-)

Har du spørgsmål eller specielle ønsker, så send os en mail.

Kursussted:

Sejrøgade 1

8000 Aarhus C

Efter din bestilling vil du modtage en e-mail med nærmere information. Det er derfor vigtigt, at du oplyser din e-mail ved bestilling. Kurset bliver oprettet ved minimum tre deltagere. Du vil senest 7 dage i forvejen få besked om, hvorvidt kurset bliver afholdt eller ej - skulle vi være nødsaget til at aflyse på på grund af for få tilmeldinger får du selvfølgelig pengene retur. Det er muligt, at afmelde et kursus op til 7 dage før afholdelsen uden beregningen. Er der under 7 dage til kursusafholdelsen, vil halvdelen af beløbet blive tilbagebetalt.